MHK BEREKET CATERİNG

MHK BEREKET CATERING olarak  amacımız, müşterilerimizin kaliteli, sağlıklı, lezzetli, helal ve ev yemeği tadında yemekler tüketmelerini sağlamak. Tecrübenin, güvenin ve kalitenin vazgeçilmez adresi kalmaya, referanslarımıza her gün yenilerini eklemeye devam diyoruz.

(0332) 320 91 71 info@mhkbereket.com.tr
Search

Fabrikalara Yemek Hizmeti

Anasayfa/Fabrikalara Yemek Hizmeti

Fabrikalara Yemek Hizmeti

MHK Catering, fabrikalara catering hizmeti ile işçilerinize ihtiyaç duydukları çeşit ve kaloride yemekler sağlar, çalışma başarısının ve sürdürülebilirliği istediğiniz düzeyde olmasına yardım eder. Fabrikalara catering hizmeti sunduğumuz noktalardaki en dikkat ettiğimiz hususlar; zengin içerikli menüler, hijyen sıcak ve leziz olması gibi noktalara dikkat ederek sizlere sunuyoruz. Biz bu anlayış doğrultusunda müşterilerimizin taleplerini, hızlı ve doğru bir şekilde kullandığımız ürünleri daha çok geliştirerek siz müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz.

Fabrikalara Yemek Hizmeti

Fabrikalara yemek hizmeti çok büyük kolaylıklar sağlar. Yetkililere uygun ve sağlıklı menüler sunan firmamız size en uygun menüyü titizlikle hazırlar.  Her gün taze sebzeler, meyveler ve taze ürünlerden yapılan menüler gıda mühendisleri denetiminden geçerek fabrikalara ulaşır. Her zaman kaliteli malzeme kullanan firmamız etli yemek seçenekleri çalışanlar için dengeli bir menü hazırlar. Aynı zamanda fabrika içerisinde çalışan şeker, tansiyon ve kalp rahatsızlıklarına sahip kişiler için özel yemek çıkarırlar. Diyet yemek menüsü mutlaka bulundurur.

Fabrikalara Yemek Hizmetinde En Güvenilir Firma

Fabrikalara yemek hizmeti konusunda en güvenilir firma olarak tüm yemeklerimiz servise çıkmadan önce denetimden ve gerekli testlerden geçirilmektedir. Tüm firma çalışanları yemeklerinizi tam vaktinde ve sıcak olarak teslim etmektedirler. Çalışanlarınızın sağlığını her şeyden önce tutan firmamız bu alandaki tecrübesi ve güçlü referansları ile güvenilir bir firmadır.

Fabrika ortamlarında stresli çalışma şartlarına maruz kalan birçok çalışan için besin değeri yüksek ve farklı damak lezzetlerine sahip insanlara hitap edecek çeşitlilikte menüler firmamız tarafından özenle hazırlanmaktadır. Yemeklerimizin hazırlanma sürecinde, servis sürecinde, ve sunum sürecinde gerekli olan tüm hijyen şartları titizlikle takip edilmektedir. Kullanılan ürünler kaliteli ürünlerden seçilmekte olup yemekler ve yemeklerin yanında sunulan meyveler daima organik ürünlerden tercih edilmektedir. Farklı sayılarda çalışanı olan fabrikalara tablet yemek uygulaması sunulmaktadır.

Firmamız tarafından alanında en lezzetli ve en farklı yemeklerin hazırlandığı menüler tam zamanında fabrikamıza ulaştırılarak taze ve sıcak bir şekilde çalışanlarınıza servis etmeniz sağlanmaktadır. Personel sayınız baz alınarak hazırlanan yemeklerde israfında önüne geçilecek tedbirler alınmaktadır. Bu sayede doyurucu menülerimiz personellerinizi besleyici menülerle doyurmaktan ve asla yemek israfı yapılmamaktadır. Dünyanın en zengin mutfaklarından biri olan Türkiye’nin lezzetlerini sizlerin de tercihi baz alınarak tüm çalışanlarımıza sunmaktayız en kaliteli ve hijyenik yemek çeşitlerini tercih etmek için firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

Verified by MonsterInsights