Önceliğimiz Hijyenik Ortamlarda Üretim Sağlamak
Amacımız Gıda Güvenliği
- Müşterilerimizin güvende olmasını ve sunduğumuz gıdaların iyi bir kaliteye sahip olmasını sağlamak için hijyen ve sanitasyona önem veriyoruz.
- Bizlere kaliteli hammadde temin edebilecek iş ortaklarıyla çalışıyoruz.
- Profesyonel aşçılarımız tarafından gerçekleştirilen yemek üretim süreçlerini gıda mühendis ve tekniklerimiz tarafından kontrol edilmesini sağlıyoruz.
- Personel hijyeni önceliklerimizdendir. Personellerimizin düzenli olarak sağlık taramalarından geçmesini sağlıyoruz.
- Iso 22000 : 2018 Gıda Güvenliği Yönetim standartları doğrultusunda firma içi hijyen denetimleri yapıyor hızlı aksiyonlar alarak kendimizi sürekli yenileyip geliştiriyoruz.
Müşterilerimizin Sağlığını Düşünüyoruz
- Periyodik Sağlık Kontrolleri
- Sürekli Hijyen Eğitimleri
- Diyetisyenlerimiz eşliğinde sağlıklı, taze, çeşitli damak tatlarına hitap eden özel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte menüler hazırlarız.
- Uygun bütçeyle kaliteli beslenme sağlarız.
- Müşterilerimizin talep ve şikayetlerini dinler , müşteri spesifik özelliklerine göre hızlı ve etkin çözümler üretiriz.