MHK BEREKET CATERING olarak  amacımız, müşterilerimizin kaliteli, sağlıklı, lezzetli, helal ve ev yemeği tadında yemekler tüketmelerini sağlamak. Tecrübenin, güvenin ve kalitenin vazgeçilmez adresi kalmaya, referanslarımıza her gün yenilerini eklemeye devam diyoruz.

(0332) 320 91 71 info@mhkbereket.com.tr
Search

Tabldot Yemek Listesi

Yemek organizasyonu başlı başına uzmanlık gerektiren bir alandır. Özellikle toplu yemeklerde organizasyonun eksiksiz yapılabilmesi oldukça önemlidir. Okullarda, inşaatlarda, fabrikalarda ve bu gibi birçok ortamda yemek organizasyonu oluşturabilmek için ayriyeten yemekhane ve yemekhane görevlilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak tabldot yemek firmaları sayesinde bu organizasyonlar yapılmadan da yemeğe ulaşabilmek mümkündür. Tabldot yemek listesi oluşturularak fiyatlandırma yapılmakta ve müşterilere istenilen yemekler en uygun fiyatları

En iyi catering firması yemek üretimi yapan ve organizasyonunu düzenleyen firmaların verdiği bir hizmettir. Bu firmalar her türlü hastane, iş yeri, davet ve okul gibi mekanlara uygun fiyatları ve pratik yolları ile toplu yemek hizmeti sunmaktadır. Catering hizmetinin ilk çıktığı sıralarda sadece otellere yemek hizmeti sağlanmış olsa da bugünlerde topluluğun olduğu her alan için catering hizmeti tercih edilmektedir. Düğün, yemek

Tabldot yemek, daha çok iş yerlerinde tercih edilen bir yemek sunum çeşidi olarak bilinmektedir. Aynı anda birden fazla çeşit yemeğin bir arada sunulduğu yemek çeşidi olması pek çok açıdan daha avantajlıdır. Ayrıca daha düşük maliyetler ile temin edilebilmektedir. Tabldot yemek, durum ve ihtiyaca göre iş yerlerinde, otellerde, düğünlerde ve daha pek çok kalabalık davet için kullanılan bir yemek sunum şeklidir.

Yemek şirketleri, geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla ilgi görmeye başlayan şirketlerdir. Diğer adı ile catering şirketleri, az veya çok kişiye yemek hazırlayıp teslimini sağlayan şirketlerdir. Yemek şirketi, müşterinin isteğine göre yemek hazırlamak için aşçılar ve yardımcı personel kiralar, yemek masaları, dekorasyonlar ve aydınlatma sistemleri kurar ve servis için sunum personeli kullanır.   Yemek şirketleri, çeşitli kutlama salonlarında, otellerde, okullarda, gemilerde veya herhangi

Yemek firmaları, öncelikle otellerde etkin olarak bulunmuştur. Zamanla iş yerlerinin gelişimi ve değişen teknolojilerin ışığında yemek firmaları oldukça çeşitli hizmetler sunmaya başlamıştır. Özel paketler ve farklı menü seçenekleri ile müşterilerin her türlü ihtiyacına uygun olan gıda ürünlerinin temin edilmesine olanak sağlamaktadırlar.   Hizmet verilen kurum ya da kuruluşlardaki kişi sayısına göre değişiklik gösteren miktarların yanı sıra önceden sunulan yemek listeleri ile farklı

Catering firmaları her türlü organizasyon ve işyerine yemek tedarik eden firmalardır. Catering firması seçerken dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar vardır. Belirli bit kalite düzeyine ulaşmış catering firması, verilen yemek hizmeti konusunda yeterli ve dinamik bir tecrübeye sahip olmalıdır. Örnek olarak toplu yemek siparişi baz alındığında, yemek menüsü mutlaka doğru ve zengin bir biçimde hazırlanmalıdır. Catering menüleri, günlük yeterli kalori

Parçalayıcınızın haznesine un, kabartma tozu, karbonat, toz şeker, tuz ve küçük küp kestiğiniz soğuk tereyağını ekleyip aralarında büyük tereyağı parçaları kalacak şekilde hafif kum kıvamına gelene kadar çekin. Bir karıştırma kabına alın ve içerisine kremalı süt (buttermilk) ekleyip bir spatula yardımıyla karıştırın. Yoğurduğunuz hamurunuzu unladığınız tezgahınıza çıkartın ve hamuru bir araya getirmek için 12 kere yoğurun. Elinizle hamurunuzu dikdörtgen olacak şekilde şekil verin

Köfte için; Bir karıştırma kabında kıyma, soğan, ekmek kırıntısı, tuz ve karabiberi iyice yoğurun. Hazırladığınız köfte harcından cevizden biraz büyük olacak şekilde parçalar kopartın ve yuvarlayın. Sebzeler için; Soğanlarınızı piyazlık doğrayın ve bir karıştırma kabına alın. Üzerine ikiye böldüğünüz çeri domates, ince doğradığınız sarımsak, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyip harmanlayın. Soğanların yarısını kare güvecinizin dibine yerleştirin. Üzerine hazırladığınız köfteleri yerleştirin. Kalan soğanlı karışımı da köftelerin aralarına yerleştirin.

Etleriniz için; Kuzu etlerinizi kuşbaşı doğrayın. Etlerinizi hafif una bulayın eğer çok gelirse bir süzgeçten geçirerek fazla unundan arındırın. Tencerenizi ocağa alın ve ayçiçek yağını ekleyip ısıtın. Ardından etlerinizi içerisine ekleyin ve 10 dakika soteleyip kenara alın. Sebzeler için; Aynı tencerenin içerisine tereyağını ekleyin ve eritin. Yemeklik doğradığınız soğanları ekleyin ve hafif yumuşayana kadar soteleyin. İnce doğranmış sarımsağı ilave edip sotelemeye devam edin. Salçaları ekleyip kokusu çıkana kadar karıştırın. Küp